2011. szeptember 27., kedd

Különleges Muránói üveg óra - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy teljesen új muránói üvegóra, minden tartozéka megvan, kismutató, nagymutató, ja és még a másodperc mutató is. A számok nem kopottak rajta, de hát miért is lenne az hiszen használva se volt. Kipróbált amúgy, tökéletesen jár (persze csak ha be van állítva), meg ugye kinek mi a tökéletes bár ebbe ne menjünk bele... Nos maga az óra is elég törékeny hasonlóan a termékeim közt megtalálható fenomenális wonderfull beautyfull üveg talpas vedd meg vázához. A lakás bármely pontján tökéletesen mutatja majd az időt legyen az a szoba, konyha, nappali stb...
Ha kérdésed van bátran kérdezz, főleg licit előtt.
Fizetéssel kapcsolatban csak annyi, hogy leütéstől számított három napon belül a nyertes vegye fel velem a kapcsolatot, és öt napon belül rendezze az összeget. Ha ez nem valósulna meg esetleg akkor sajnos negatívot kell hogy adjak és újra aukcióra bocsátom a terméket. Természetesen ha valakinek előre látható dolga van és épp akkor nem lesz ott vagy nincs ideje az kérem még itt jelezze.
Csere is lehetséges, ha van valamid ami nem kell és cserélnél vagy beszámíttatnál nyugodtan írj.
További jó vaterázást, ja és persze a kötlező szöveg, ha felkeltettem érdeklődésüket, kérem nézzék meg többi termékemet is.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 16:57
. Különleges Muránói üveg óra - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése