2011. szeptember 26., hétfő

Ózonos Bőrtisztító Készlüék, új! most csak: - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

ÓZONOS BŐRTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK szépségápoláshoz
A hibátlan, egészséges, ragyogóan tiszta arcbőr minden nő álma.
Ózonos bőrtisztító készülékünk segítségével ionokat szállító ózont juttathat bőrébe, amely megöli a baktériumokat, csökkenti a gyulladást és javítja a bőr állapotát. A készülék használatával természetes úton varázsolhatja bőrét egészségessé és sugárzóvá.
 
Az ózon szerepe:
Az ózon nem más, mint 3 oxigénatom összekapcsolódása olyan kötésekkel, amelyekhez könnyedén hozzá kapcsolódhatnak más anyagok (pl. baktériumok). Ezzel éri el kiváló méregtelenítő, fertőtlenítő, mélytisztító hatását. Jellegzetes illata, az ionoknak köszönhetően a frissesség érzését biztosítja, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat, egyensúlyba állítja a bőr pH-ját, és a masszírozó funkcióval  javítja a bőrsejtek regenerációját.
Az ózon jótékony, energizáló hatását az orvosi gyógyászatban és a kozmetikákban is ismerik és elismerik, mivel nem csak felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal javítva a sejtanyagcserét, de a sejtmembrán normális működésének fenntartásához is hozzájárul.
Fokozza a sejtek szén-dioxid kiválasztását, valamint az oxigén- és tápanyag-felvételét. Növeli a vér immunoglobin szintjét, erősítve ezzel a szervezet fertőzések elleni védekező képességét. A kapillárisokon megkötődő ózonnak - mivel csökkenti az idegrendszeri szabályozás alatt álló hormonok és a hisztamin szintjét - fontos szerepe van továbbá a bőr egyenletes és normális működésének fenntartásában, ami természetesen széppé és kiegyensúlyozottá varázsolja az arcbőrt.
 
A készülék a levegő oxigénjét alakítja át - egy természetes és csöndes eljárás során – ózonná, hogy annak előnyeit kihasználva megtisztítsa és felfrissítse bőrét. Rendszeres alkalmazás során csökkenti a gyulladásokat, eltünteti és megelőzi a pattanásokat, aknékat, ráncokat, egyensúlyba hozza a bőr pH-ját, regenerálja a bőrsejteket.
Az ózon terápia és a  magas frekvenciájú masszázs együttes alkalmazásával kettős hatást érhet el a bőr megújításában.
A készülék szépségápoló mechanizmusa:
1. Kitisztítja a pórusokat, fertőtlenít, és megszünteti a bőrhibákat
2. Gyorsítja a bőr regenerációját, késlelteti az öregedést, javítva a sejtek anyagcseréjét, és oxigén megkötő képességét. A készülék rendszeres használata fokozza a vérkeringést, egyenletes, sima és feszes arcbőrt biztosít.
3. A magas frekvenciájú mikro-vibrációs masszázs javítja a bőr mélyebb rétegeinek vérellátását, és negatív ionok segítségével lúgosító hatást fejt ki, semlegesítve, egyensúlyba hozva ezzel a környezeti hatások miatt savassá vált bőr pH szintjét.
A készülék használatával széppé és egészségessé válik arcbőrre.
 
 
Teljesen új, 2xer kipróbált készülék. Garantáltan működőképes, hibalehetősége nincs.
Bolti ára: 16 300Ft
A termékkel kapcsolatos bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Licitet nem törlök!
Személyes átvétel: Szolnok.
Postázás a postai díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 17:11
. Ózonos Bőrtisztító Készlüék, új! most csak: - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése